Érezted már, hogy szinte bármire képes lennél azért, hogy kedvesed veled maradjon? Vannak, akik az életre szóló szerelem érdekében a mágiától sem riadnak vissza.

Forrás: life.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Sajnos nem. De óva intek mindenkit aki akarja mert aki csinálja, ( rendesen, az nem igen csinálja aki meg " tanulta az meg csak a pénz hajtja ami meg nem igazán jó. Manapság sokan akarnak kötést csinálni de hol vannak azok az életre szóló szerelmek már Meg gondolatlanok az emberek. mert ha tényleg csinál mert van rá pénze, azt megy két három év mulva hogy de meg gondolta, ? akkor van a gebasz és ha oldást akar, nem igazán megy ha csak nem időre van a kötés ha meg nem időre akkor az nem is szerelem. Szerintem .
dragonita
@qxy: Ami nem megy, nem kell erőltetni. Az igazi szerelem mágia nélkül is működik.
Kutyafüle
@qxy: Na ezt jól megmagyaráztad, Már harmadszor olvasom, mi a fene ez az oldás meg kötés? valaki megsebesült? (vicceltem)
az én véleményem: ha már nem működik valami, megette a fene, engedni kell hadd menjen. ( de hogy bosszút állok az biztos)
esetleg a mási nőt jól megmarnám, nem tudom, nem volt ilyen helyzetem.
nyanya001
@dragonita: Így van.
Ha valaki menni akar azt nem
szabad tartóztatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.