Azt hiszem, itt lenne az ideje egy olyan közösséget alkotni valamely erre alkalmas webkettes felületen, hogy "Dajcstomi" meg tényleg ne szennyezze a Twittert. Mert ugye Facebookon van már ehhez hasonló, csak ott Orbán Viktor került célkeresztbe még a 2010-es választások idején. Ekkor hozták létre az "Orbán Viktor pedig főleg ne szennyezze a Facebookot! " oldalt. (Zárójelesen egy kis érdekesség, amit itt találtam: létezik már a "Visszamenőleges hatállyal visszavonom a Fideszre adott szavazatomat", melyet ugyan kevés ember lájkolt, de az ötlet nem rossz. Miért ne? - tesszük fel a kérdést kínunkban röhögve. Ha nekik lehet visszamenőlegesen törvénykezni...)

Forrás: voks.nolblog.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
@brumi58: Szerencsére vannak azért akik az orruk alá dörgölik...
nyanya001
@brumi58: "fanné" ezen mindig olyan jókat röhögök:)))))
a Pepita
@nyanya001: Vigyázz Nyanyus, nehogy úgy járj, mint én tegnap délután...
RAMBO
@brumi58: Ez nem igaz. A Fidesz önálló párt volt, mindig is tiltakozott az ellen, hogy az SZDSZ ifjúsági tagozatának tartsák. Az SZDSZ-ben volt arra törekvés, hogy így láttassák a Fideszt, azért, hogy ellehetetlenítsék a liberális konkurrenciát.
mindenlében
Azt szeretném látni, amikor Dajcstomi valami hasonlóval illeti legújabb barátainkat, a kínai elvtársakat.
Majd megyünk kiszabadítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.