Budapest — Beperelte Vágó Istvánt (62) a TV2! A csatorna megelégelte, hogy a kvízmester állítólag a menesztéséről szőtt összeesküvés-elméleteket emleget a médiában. A per a tervek szerint januárban kezdődik.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bandolero
@Atha: En is csak velemenyt fogalmaztam meg rolad,ebben mi a serto,vagy nem birod a kritikat?
szöszmösz
Én nagyon szerettem Vágót, de nem értem miért nem tudják időben abba hagyni. Ugyanez volt a helyzet a Vitray Tamással is. Mindig Garbo jut eszembe ilyenkor.
ArmedX
Vágónak volt pár műsora, amiket akár Győzike is vezetett volna. Volt is rá példa:-)
Atha
@bandolero: Véleményt olyan valakiről fogalmazunk meg akit ismerünk.
Tudjuk mit csinál és milyen eredményekhez vagy kudarcokhoz köthető a neve.

Te egy nicket meg egy avatart küldtél el a picsáb@, de elfogadom a véleményedet még ha nem is tartom túl cizelláltnak, avagy mondhattad volna szebben kislovag...

Azt is elfogadom hogy Vágó sokak számára idol ebben az országban, ez érthető a korábbi televíziós pályafutására nézve.
Sajnos nekem a joviális, nyitott gondolkodású műsorvezetőből egy empátia érzék hiányában szenvedő ingerült öregúrrá változott, aki sajnos felvett néhány elitista, gőgös szokást is.

Mindazonáltal elismerem azt hogy a nyomába sem érhetek az elért eredményeim kapcsán, de egy dolgot nem vagyok hajlandó elfogadni.
Engem is anya szült és szeretett, nekem is vannak szeretteim és barátaim, azért mert valaki közszereplő nincsenek előjogai, pláne nincs joga kiskirályként viselkedni.
Az elért eredmények és a hosszú úton megtanult alázat ami számomra naggyá tesz valakit és ez utóbbi tulajdonságát Vágó manapság ügyesen rejtegeti.
libero
Vágó István ex-kvízműsorvezető nem a minimálbért kapta a TV2-től. Benőhetett volna már annyira a feje lágya, hogy ezért a pénzért neki adnia kell valamit, nem kéretlenül az észt osztani.
Most, hogy sok ideje felszabadult, talán lesz ideje az önjelölt pénzügyi zseninek arra, hogy az önelégült fotójával és szöveges ajánlásával ellátott reklámanyagok alapján csőbe húzott hitelfelvevőkkel elszámoljon. Azt hiszem, addig is célszerű számára a gyors helyváltoztatás futással történő megvalósításának gyakorlása...
picike
szerintem kár a beperlési pénzért inkább adták volna nekem mert szegény vagyok éppen nagyon de eső után nincsen győzelem bárki akármit mondhat már mindegy lesz az a biróságon ha nem tudja be bizonyitani valamiképpen valamit már pedig ilyen hosszu idő után nem lesz eredménye már bizonyitásoknak ez van vagy lesz de ez csak az én véleményem már

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.