A vadételek szerepe a régi, "paprika előtti" magyar konyhában sokkal meghatározóbb volt, mint ma. Az őszi vadszezon kitűnő alkalom arra, hogy újra felfedezzük a régen elfelejtett fűszereket és ízeket. A vaddisznóból, fácánból, vadnyúlból és őzből készült fogások elkészítése bonyolultabb, mint a szárnyasoké, Molnár Gábor, a Susogó étterem konyhafőnöke avatott be minket a vadhúsok elkészítésének titkaiba.

Forrás: deluxe.hu
Feltöltő: norbit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.