Az LMP soha nem támogatna olyan testületet, amelyet az Európai Bizottság elnöke vezet.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Petike tényleg nem 100-as,

de valahogy nem nagyon mutat mást, mint a Szakasits-unoka idétlen zöldségesei

Mottó: a minap írtam a kormány-propagandáról:
ez már az ostobaság olyan mélységes szintje, hogy megátalkodott fityesznyiknek kell lenni hozzá, hogy ne forduljon fel a gyomrod! =))

Az LMP társelnökének a közösségi oldalán gurult el. Megcsillogtatván, hogy az elemi logikai hiátusik és értelmezési fogyatékosság körében az orbáni standardok mentén, sőt már-már a Pért központi napilapja szintjén adja elő a műsorát.
Azon rugózott, hogy szerinte: „a Fidesz–KDNP leendő frakciója, az Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) képes lenne együttműködni Ursula von der Leyennel.”
Az egy dolog, hogy az elnökasszony nem zárta ki az együttműködés lehetőségét Giorgi Meloni -ékkal is erősen feltételes. Azonban az a blődli, hogy az Európai Konzervatívok és Reformerek (ECR) „Ez az a frakció, ahova a Fidesz képviselői is terveznek beülni kijutásuk esetén. Tehát a Fidesz leendő frakciója” már bugyuta hazugság kategóriája! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.