A producerek extrém érzelmi igénybevételnek tehetik ki őket, és semmibe vehetik emberi, személyi jogaikat.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
Aki idemegy, annak van erkölcsi értéke?
Atha
@palika: Aki idemegy annak nem csak az erkölcsi, de szellemi képességeit is firtatnám, mindenesetre papíron a jog nem ismer első és másodosztályú állampolgárt.
...mondom papíron.
feketeözvegy
gondolom fegyverrel kényszerítették őket, hogy jelentkezzenek és írják alá a szerződést........
51kacsa
Azok, akik ilyen valóságshowkban szerepelni akarnak, azokat az ilyen szerződések cseppet sem zavarják! Lényag, hogy látják Őket és pénzt kapnak azért, hogy hülyét csináljanak magukból. S ehhez Mindenkinek joga van!
keresztapa
@palika: Ezek ezt a szót, hogy erkölcs; születési hibának tudják be,ami bocsánatos, de nem bűn. Amit viszont produkálni fognak, a valóságshow műsorban, na az az ország félrevezetése,mert cselekedetük,viselkedésük, a társadalom erkölcsét, igazságértékét,Életszerűségi, életvitelével még köszönő viszonyba sincs
Rézangyal
Megérdemlik! Mind megérdemli, aki sutba dobva minden emberi tartást, erkölcsöt és moralitást lesüllyed ebbe a fertőbe! Kövezzetek meg, de anno BB Évike is csak azt kapta, amire alaposan rászolgált.
Most nem feszegetném a kanális felelősségét, de valahol őket is értem (meg nem értem). A nézettségért mindent. Mindegy ki nézi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.