Csak a legfinomabb és legdrágább babaruhákat viselheti Sarka Kata és Hajdú Péter születendő kislánya. A kismama már járja a bababoltokat, hogy időben kiválaszthassa a megfelelő kollekciót, például azt, amelyet a világhírú Armani tervezett, s amelyet Brad Pitt és Salma Hayek csemetéi viselnek. Tegnap elkísértük Katát a vásárló körút egyik állomására.

Forrás: borsonline.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keseruimre
okés, hogy nézzen ki valahogy a gyerek, de minek x tízezer forintos rongy, amire az van írva, hogy Armani? ki a rákot érdekel mi van rajta. már most látom, hogy milyen ember lesz a gyerekből, egy iszonyatosan nagyképű, lenéző, és semmiért nem fog megdolgozni. nyugi, nem az irígység beszél belőlem, mert: 1 nincs gyerekem, nem is akarok. 2: szerintem egy gyereken ugyan mindegy milyen gönc van, csak ne fázzon meg benne és ne legyen rá kicsi. kövezzetek.
keseruimre
teljesen más, de valahogy ehhez a hírhez totálisan kapcsolódik:

ma voltam fültanúja egy beszélgetésnek egy boltban. Anyuka vásárolt a gyerekével, majd a gyereke levett a polcról egy Sport szeletet, hogy neki az kell. Mire anya azt mondta, hogy ne azt vedd, mert azt a csokit a szegény gyerekek és emberek eszik, vegyél drágábbat.

Azt hittem agyonverem anyát, de mást tettem: fogtam, és egy kisebb doboznyival megvettem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.