A rekkenő augusztus végi hőség után jólesik egy hideg gyümölcsleves, amelyet illatosan készítettem el. Hűséges Olvasóim számára ismeretes, hogy szeretek biomangalica-hússal dolgozni. A szűzpecsenye az egyik kedvenc húsfélém, mert nagyon sokféleképpen és gyorsan lehet belőle ételt készíteni. A mai menüben egyszerűen befontam, mint egy kislány copfját, és úgy sütöttem meg. Befejezésül álmaim krémesével szeretném boldoggá tenni mindenki számára a vasárnapi napot. Jó étvágyat! Fásy Ádám

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.