Tiltsák meg az orvosoknak, hogy elárulják a szülőknek magzatuk nemét, mivel sokan azért választják az abortuszt, mert terveikkel ellentétes nemű a csöppség – javasolja az Európa Tanács.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
Van erre egy egyszerű módszer, csak a 20.hét után mondják meg milyen nemű lesz a baba.........
keresztapa
A gyerek döntését kell figyelembe venni. A természetes "nem" léte a bizonyosság.
kontrapeller
@keresztapa: Ez már ezotéria, de van amikor a szülői elvárás miatt választ olyan nemet a gyerek amilyet. Aztán ha van esélye, nemet cserél, ha a társadalom is engedi.
keresztapa
@kontrapeller: Az ezotéria az ami a mindennapok őrületében fellelhető. Mára a médiának sikerült az ezotéria fogalmát a béka feneke alá süllyesztenie. Ezotéria,mint fogalom, elkorcsosult, mint a biblia. Félre van értelmezve! Nem tudom mi az értelme de ha már tudom, akkor szerintem az régen rossz. Szerintem .
Hókuszpók
Elsősorban védekezni kell a nem kívánt terhesség ellen.
Ha akarták a babát, semmiképpen ne lehessen csak azért megszakítani a terhességet (bocsánat, várandósságot) mert nem az elképzelésük szerinti a baba neme.
www.youtube.com/watch?v=bGL-x0-IKIg&feature=related

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.