Maria Mamah súlyos örökséggel érkezett Floridából Pestre. A félvér lány az X-Faktorban akarja bizonyítani zenei tehetségét, amelyet annak is köszönhet, hogy Bartók-leszármazott.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kisokka
Valamivel ki kell tűnni ugye...Az, hogy valaki fekete, már nem olyan nagy szám, mivel van már fekete időjósunk, énekesünk, színészünk is.
Dél-Afrikába elmegyek és jelentkezek az ottani X-faktorba, mert a szomszédom kutyáját Kunta Kinte ükunokájának a testvérének a sógora etette.Simán nyerem az egészet.
csikknorisz
Ja, itt a tehetség által előadott nyivákolás (én ki nem állhatom ezt a zenei stílust, de ez szubjektív dolog) szövege: www.elyricsworld.com/fuck_you_lyrics_cee-lo_green.html Fuck (baszik), shit (szar) szavak egyaránt előfordulnak benne, remek prezentáció.
Csizmás Kond
Ilyen, ha nem olvastok figyelmesen vagy nem értitek meg.
Ezt vallja : "Édesanyai ágon a dédnagymamám testvére volt Bartók Béla."
..pontosabban nem Bartók leszármazottja, hanem a testvéréé....ami nem kis különbség.
almalibre
@Csizmás Kond: Pontosabban Bartók leszármazott, csak nem a Béláé. Mint láthattuk nem a lány dicsekedett vele, hanem a rokonság, így a továbbjutása sem ezen dőlt el. Különös dolog, hogy tudtok lealázni valakit, akit nem ismertek. Ez a kedves lány csodásan beszél magyarul, annak ellenére, hogy 13 éves korában elvesztette magyar anyukáját, persze a versenyben való részvételét ez sem kell hogy befolyásolja, csak az, hogy jól énekel...
Csizmás Kond
@almalibre: Te lázas vagy....ki alázott kit ?
almalibre
@Csizmás Kond: Bocs, az nem neked szólt, hanem az előtted szólókhoz! Írás közben elfelejtettem, hogy a te véleményedhez csatoltam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.