Sevilla — Rózsaszín ruhában esküdött örök hűséget 25 évvel fiatalabb kedvesének Alba hercegnő, aki igazi tűzről pattant menyecskeként, egy hívei körében eljárt flamencotánccal fejelte meg a nagy eseményt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Áááááááááááááááááááááááááááá, ettem...
Nem kellett volna megnézni a puffadt öreglányt...
Kutyafüle
Ilyen randa nőt már régen láttam. Ennek ellenére, nemtudom miért, de rokonszenves volt.........
talán tetszett az életszeretete, a .derűs jókedve ki tudja????,
Pepita Ofélia
@Kutyafüle: Bájos kis manócska. Az Isten éltesse...
Dulcinea
A hercegnő az élőpélda, hogy sosem szabad feladni, mert 80 fölött, is rátalálhat a szerelem a emberlányára.:) Bár, lehet, hogy a megmaradt vagyon, sokat nyomott a latba.
Dulcinea
@Levendula: Alba hercegnő, persze, hogy gazdag! Vagyona nagy részét, szétosztotta a családja között. De, így is maradt elég pénz, és egyéb,ami egy 25 évvel fiatalabb muksót motiválhat, és a legszebb szerelemre esküdözhet.

Ami meg minket illet, örüljünk ha ilyen feltételek mellett,a 70. évünket megéljük, és most akkor végtelenül pozitívan látom a dolgokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.