Tripoli - Már az ENSZ is kivizsgáltatná, hogy ki lőtte le a diktátort

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Ilyen még nem volt, hogy mi profitáltunk volna hasonló eseményből. Amikor az iraki balhé volt, akkor is elhúzták a "mézesmadzagot" az orrunk előtt, hogy majd az újjáépítésből kivehetjük a részük, de aztán még "mézescérna " sem lett belőle.
Mi túl kicsi sarzsi vagyunk ehhez!
Rodeo36
@Bástya Elvtárs: ugyanúgy mint a láda bin?
nmaria
Nemcsak nálunk hazudoznak, ez megnyugtató.
Dulcinea
Komolyan mondom tele a tö.....öm ezekkel a jelenlenlegi hazug hatalmakkal!
Kadhaffi, szaddam, mindkettő "halála" gyanús! egyiket bebugyolálva dobták a tengerbe, a másik képét kitakarták, tehát bárki lehetett helyettük.
Na, de, ők tudják. Egy biztos, a Líbiaiak, egy kicsit korán örülnek, mert tuti rájuk köszönt, a fene nagy jólét, amit majd amerika, meg a nato rájuk erőltet, mint demokráciát.
De, ebben a demokráciában nem lesz köszönet, mert csak a modernkori rabszolgaság vár rájuk. hisz a nagytestvér a béke nevében mindenkit igába hajt.
Dulcinea
Bocsánat, Bin Láden volt akit becsomagoltak! A fene se tudja észben tartani, a sok diktátor halálának körülményeit, kit, hogy tüntettek el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.