Kapcsolás a villába. Csaba és Cristofel a központban ültek, a többiek körülöttük. Csaba kék pólóban, Cristofel fehérbe öltözött. Csabának a mai este egy megmérettetést jelent. Izgalomban van, és vissza kell jönnie a villába. Most már van ágya is, tiszta buli a ValóVilág 5 a számára. Crisnek rossz érzés, hogy párbajoznia kell. Nagyon szereti Veronikát. Ő is nagyon izgul. Úgy gondolja benne még nagyon sok minden van, amire a nézők kíváncsiak lehetnek. Ezután kisfilmek jöttek, természetesen Csaba és Cristofel főszereplésével. Amelyeket már korábban rongyosra néztünk, uncsik voltak, de legalább volt idő kajázni és inni.

Forrás: szarketing.hu
Feltöltő: Dry
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dry
Nem mindenki gondolta volna, hogy ez lesz a vége...
Dry
Érdekes olvasni a visszhangot. Vannak akik szerint Csaba megvette a győzelmet, mások szerint a tv2 szavazta vissza Csabát, hogy ellehetetlenítsék az unalmas fiúval a ValóVilág 5-öt.
Dry
Cris nem fogja megvárni Veronikát. Ahogy a pacsi nem jelent nála sokat, úgy az ígéret sem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.