Közel egy hónapja folyik Kőbányán Brad Pitt legújabb filmjének, a World War Z-nek a forgatása. A hollywoodi produkció több ezer hazai statiszta közreműködésével készül, bizonyára nem véletlenül. Ugyanis így magyarországi átlagórabérben lehet foglalkoztatni a szereplőket, ami elég karcsú.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kinyílt a bicska a zsebemben
Egyébként a cikkben nem a zombik panaszkodnak, hanem az újságiiró iirja le iigy a ciimet, és a cikket.
profon
Kell szólni Pittné Jolikának,hogy beszéljen az urával hamár együtt vannak jóban rosszban !
Csorozombi
Látom nagyon jókat nevetgéltek ezen, én is nevetnék ha semmi közöm nem lenne az egészhez. De k*rvára véletlenül lett hozzá szerencsém. Annak idején a válogatásra kísérőként mentem el, aztán ajánlotta kísérőm, próbáljam meg, nem veszíthetek semmit. Aztán a szuper gazdasági helyzetben úgy alakult, bekövetkezett az amire nem számítottam, nekem is be kellett vonulnom statisztának. Kénszerhelyzetben. Tudjátok van ilyen. Totál megalázott helyzetben a buzi csöves szerkóban találtam magam, és hopp, éjszakai forgatás, aztán magánélet és hobbi megszűnik és alvásra maradt csak idő. (napi 3-4 óra és ez a jobbik eset...). Totál zombivá vált mindenki, senki nem foglalkozott azzal mennyi pénzt keres, de pénzt kap ezért a rabságért is. És ha látnátok egy csoportképet arról milyen emberek vannak, talán néznétek egy nagyot, az átlag statisztériához képest ez a pénz jónak mondható. Nekem például erre az átmeneti időszakra ez olyan pénz, hogy nélküle már szorulna a hurok, de másnak, főleg idősebb embereknek, ez gyakorlatilag az életben maradáshoz is éppen elég. Senki nem várta azt, (még jó) hogy ebből fog meggazdagodni. Elején tudtuk mennyit fogunk ezért kapni, de elvállaltuk, amikor megvan rá a lehetőség, hogy bármikor abbahagyjuk, sőt a beosztás is rugalmasnak nevezhető. És mégis maradt kb 800 statiszta a forgatás végéhez közeledve. Mindenki nagyon fáradt és kimerült, néhol tényleg embertelen még akkor is ha teának nevezett citromozott langyos vizet osztogatnak. Rengeteg ember kénytelen ezt elviselni, mert sokaknak ez a zombibér is annyit jelent, hogy nem kerül az utcára. Én szerencsés helyzetben vagyok, ezért rugalmas lehetek), de nem mindenki engedheti ezt meg magának. Pedig itt is van olyan aki egész életében éjjel-nappal dolgozott, vannak fogyatékosok, vannak tanulók, vannak diplomások, vannak csövesek, de ha a ti szintetekről nézem, akkor egyszerű átlagos emberek vannak csak akik jól megszívták, mert haha, nem úgy fizet a bradpitt, hogy ezzel dicsekedni lehessen.. Szóval húzza telibe hátulról egy perverz zombi azt aki itt ezen viccelődik.
Dulcinea
Nem hiszem, hogy Pitt bárkit is pisztollyal kényszerített volna a statisztaszerep vállaláshoz!
Akik meg mégis elvállalták, ilyen vagy olyan okokból kifolyólag ne panaszkodjanak.
Cornucopioides
Maximálisam egyetértek veled, főleg az utolsó mondattal, voltam csóró, csináltam én is. Aki ezeken az embereken poénkodik, próbaképpen menjek ki este és álljon az utcán két órát, kiváncsi vagyok lefagy-e az arcáról a cinikus vigyor?@Csorozombi:
csikknorisz
@Cornucopioides: Ingyen? Fizess érte, már megyek is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.