Liptai Claudia körül ismét felgyorsultak az események több sajtóorgánum szerint is, amelyekből kiderül, hogy a népszerű műsorvezetőhöz mentőt kellett hívni péntek éjszaka, mert gyógyszereket szedett be, és ezektől rosszul lett, valamint hallucinált. Mindezeken felül olyan hír is szárnyra kapott, miszerint Claudia ismét anyai örömök elé néz. A színésznő legfőbb bizalmasa szerint a híreknek nincs semmi valóságtartalma.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Liptai kezd olyan lenni mint Kiszel! Ha szerepel az a baj, ha nem, akkor az a baj.
Mi több tanul is Kiszeltől, Rágalmazásért,és egyebekért bepereli az aktuális bulvárt,és ha, megnyeri a pert, fizetnek neki pár millát,és mindjárt lesz miből kifizetni a bírságot.
Amit a rokkant kártya használata miatt kapott.
Rézangyal
És kit fog perelni ez az ostoba nőszemély? Megtanulhatta volna már, hogy aki a közmédiában bohóc szerepet vállal, annak el kell viselnie a bulvárra éhes emberek szóbeszédeit is! Egyébként, ha valaki, ismertség nélküli személy is úgy viselkedik mintő, tehát mint egy cafat, azt is kibeszélik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.