Élete álmát kockáztatta VV Eszter azzal, hogy bement a villába. A karrierista kategóriában indult nő a ValóVilág kedvéért veszélyezteti praxisát, mivel a Budapesti Ügyvédi Kamara foglalkozásához méltatlannak tartja a valóságshow-ban való szereplést.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
@Feraj49: Igen marok tartás a jellemző, ezekre de csak a pénzért, adják az igazságot mint egy árút, nincs pénz nincs igazság! van pénz van igazság! @babi11: Az ügyvédek már rég a pénz igazságát értékelik, elvetve a paragrafus tartalmában feltételezhető, köznép által elfogadhatót.
Rézangyal
@Atha: Ne haragudj, de ki kell javítsalak! A természet nem diktatúra, hanem a legkényesebb, legfinomabb egyensúlyban létező ökoszisztéma, amelyben mindennek megvan a maga pontos helye és feladata. A csúcsragadozótól a legkisebb férgecskéig. Mi emberek arrogáns módon beletiportunk ebbe a kényes természeti rendbe, azt képzelvén, hogy nekünk mindent lehet. Nos, nem lehet. Innentől kezdve jól írtad, a természet vissza veszi a magáét, mert a Föld ökoszisztémája törekszik az egyensúly vissza állítására. A kizsákmányolóknak meg jó lenne már visszavenni az arcukból! Bankok még csak a kezdet, lesz itt hamarosan olyan sírás-rívás, amire nem volt példa az önönvíz óta....
perta
Nosza, rúgják ki! Megérdemli.
Az ügyvédi kódex tartalmazza, hogy a magánéletben is ügyvédhez méltóan, kell viselkedni, öltözködni stb.
Feraj49
@perta: Nem véletlen kell az ügyvédeknek is talárba lenni a tárgyaláskor a bíróságon,mint oly sok országban!
Atha
@Böjti Banyus: Ha érdekel a téma akkor ez a film is fog:
www.youtube.com/watch?v=giSe_XdnPts
Mellesleg tartom a véleményemet annyiban kiegészítve hogy a természet diktatúrája nem az öncélúsága miatt az mint az emberi diktatúrák, hanem az önálló természetes ciklikusságának megmásíthatatlanságából ered. A felborított ökoszisztéma szrk rá hogy az ember mit tervez, a környezetszennyezésnek és a mértéktelen pusztításnak következményei vannak és lesznek!
Amit az Úr ad valahol máshol elveszi!
Csak az egyensúly számít a jing és a jang, minden ami ebbe beleszól megbűnhődik. Semmit sem hoztunk semmit sem viszünk innen, az analógiák egész sorát tudom felsorakoztatni ezen alap igazság alátámasztására.
Atha
@Böjti Banyus: Rendesen szétoffoltuk a posztot! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.