Öngyilkos lett az énekesnő, Csézy szerelme. A 46 éves férfi 9 mm-es marokfegyverével lőtte fejbe magát. Lajos László azért vetett véget életének, mert imádott Böbikéje egy másik férfiért elhagyta.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
Ja, kérem ez van, ha nincs pénz, nincs szerelem!
Egyébként ki ez a csézy? Még hullócsillag sem volt igazán.
Zsoel
@gabrella: Meg még egyszer annyit. Nem normális ember az, aki azért öli meg magát, mert elhagyták. Igaz, semmiféle öngyilkos nem normális, de az ilyen különösen nem az.
libero
Ilyen a celeb sors. Liptai, Csézy...
Szerencsétlen, agyament férfiak pedig mindig lesznek!
Afreen
Hát igen, a pénz elfogyott!
Erre jött Sz. László (milliárdos!!!) vett neki BMW-t, lakhat palotában és egyből fellángolt a szerelem.
fan.tomas
@gabrella: Ezek szerint te még életedben senkit nem szerettél önmagadon kívül!
DrGore
Egy férfinak az élet legértékesebb ajándékait csak egy nő tudja megadni (végső soron mindent a nőkért teszünk, sajnos így vagyunk programozva), de viszont pont ezért az igazán mocskos és megalázó "élményeket" is a nőktől kapjuk. Szerencsétlen marha rengeteget áldozott arra a nőre, és amint kicsúszik a lába alól a talaj a ringyója azonnal faképnél hagyta. Könyű mondani hogy hülye, meg nem normális. Nem mindenki egyforma erős és ki tudja hogy mennyire szerette azt a nőt és hogy ez mellett még miken ment keresztül. Ott volt kéznél a pisztoly, ilyenkor elég ha csak egy kicsit meginog. Nem minden esetben szenved az ember éveket, évtizedeket mire erre a döntésre jut. Ki tudja mennyire viselte meg ezt a kurvát, valószínűleg semennyire, de azért hálás lehet hogy a faszi nem lőtte le őt is. Talán még meg is érdemelte volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.