Semmivel sem szegényesebb a kulturális életünk, sőt éppen gazdagabb, mint Bécsé – mondta a Kossuth Rádiónak Káel Csaba.

Forrás: Magyar Rádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libero
Nagyon örülök, hogy hónapok óta Liszt folyik a vízcsapból is. Nagyon kell a kultúra, sokaknak a falat kenyér helyett is már csak ez jut.

Kellenek a rendezvények, hogy a felső tízezer lakmározása után hangverseny, vagy ária hallgatás közben szunyókálva emésztgethessen.

Mint egy falat, kell a többmilliárdos adóssággal rendelkező városokban is évente egy-két nemzetközi sok tízmilliós költségű kulturális rendezvény, ahol a az adófizetők pénzéből dotált eseményeken a rendező város vastagon megfizetett politikai elitje és sleppje, valamint kegyeltjeik ingyenjegy birtokában húzathatja a fülébe a nagy művészekkel, majd kölcsönösségi alapon más városokban történik ugyanez, ezúttal a korábbi szervező városok vezetőinek vendéglátása mellett.

Aztán tovább, körbe-körbe...

Akik pedig hideg szobában dideregve, korgó gyomorral álmodnak egy falat kenyérről, egy tányér meleg ételről, emberi életről, hiába mormolják Tiborc panaszát, azt nem hallja meg senki illetékes.

Hangjukat elnyomja a kultúra hangja...
fan.tomas
Csak sajnálni tudom azon embereket akik nem érik a zenét!
Többet vesztenek az életükből mint a részeges akitől elvonják az alkoholt.
Igaz, vaknak kár a színek varázsáról beszélni...
silber13
Mondja ezt az a Káél Csaba, aki kormányzati súlyos pénzekkel felfegyverkezve sikeresen gallyra vágta Erkel operáját. Majd így lesz a művészetek Palotájával. Béccsel összevetni Budapestet, kultúrális életeket összehasonlítani, röhej!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.