Egy nőgyógyászati rutinvizsgálat során rosszindulatú elváltozást találtak Fresh Andinál. Azonnal megműtötték, most antibiotikumot szed, és reménykedve várja a következő kontrollt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
Még egy petefészek ciszta "leszívása" is min. 3 nap kórházban eltöltött idő!
Ez itt tipikus bolhából elefánt eset:P
Rézangyal
Na, lebukott ez a drága, sajnálatra méltó Andika! Most láttam a tévében a Fókuszban, hogy nem igazán méhnyakrákja volt, nem is igazán műtötték meg, viszont az ő "szerény" véleménye szerint el KELL menni a szűrővizsgálatra, és be KELL adatni a HPV elleni védőoltást, ami csekélyke 130 000 forintos oltás sorozat. Na mármost, ha ez nem színtiszta manipuláció és bújtatott reklám, a lehető legocsmányabb köntösbe csomagolva, akkor én megeszem a banya-kalapomat! Mennyit kaptál ezért Andika? Nem szégyelled magad? Hány nőnek, asszonynak telik ilyesmire? Szerinted? Ráadásul az oltás hatékonysága abszolút nincs bizonyítva!
adrenalink
@Böjti Banyus: Miért kell kiakadni? Ismert arcok joghurttól bankhitelig jópénzért eladják az arcukat. Egyébként a talán a Hadas Kriszta /tv-ben nem vagyok otthon/ és lánya pont ezt a védőoltást reklámozza...
Rézangyal
@pofátan: nem a puszta reklám, hanem a napokkal előtte való gusztustalan és hazug felvezetes! Érzelmekre hatva manipulálni akarnak! Mint a politikusok, csak más céllal!
yazo64
Úgy tudom a HPV elleni oltás csak a nemi életet még nem élő nőknek ad védettséget... már amennyiben ad... számomra hiteltelen ugyanúgy mint az influenza elleni szuri...
Dr.Orbán.Viktor.sk
@yazo64: Egy gond van a HPV elleni vakcinával.
35 fő törzsből kijelöltek kettőt, melyet ki is irt a vak cina (miért nem látó?).
Nomármostan a szagemberek szerint (akik tényleg értenek hozzája) aztat mondják, hogy a fennmaradó 33 köszöni szépen a lehetőséget sokkal agresszívabban támad!
Persze a gyógy(?) szargyártók érdeke elsöpör minden szakmai érvet:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.