Tyúknak képzeli magát egy nyúl Finnországban: még kotlik is, holott bak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ezek szerint van benne valami, hogy a nyúl tojja
a húsvéti tojást :)
qxy
@nyanya001: Vagy őt csinálta fel a kakas. Úgy járt mint a szomszéd kéménye. Összedőlt és felcsinálták.A másik. Ha egy gyerek látja a fotót. Na ezt magyarázd meg anyu! ugye hogy a nyuszi tojja! !!
Kutyafüle
Nevetünk rajta, de amúgy nagyon édes lehet. A gyerekek meg simán elfogadnak mindent, mert ők a szeretetet-barátságot látják benne.
Van egy nagyon aranyos rajzfilm, A 7 testvér a címe. Egy kiskutyát a lelketlen gazdája kidobja az erdőszélén, a kisnyuszik pedig befogadják,-innen a 7 testvér cím. A gyerekek rongyosra nézték, abszolút elfogadták a történetet.
ila51
@feketeözvegy: nézve ezt a szakmai konzultációt , eszembe jutott : szegény nyuszit verték át --- elvették a játékát. / nem ilyen tyukicára gondoltam :))) Félre lett vezetve egy életre.
Bugajakab
Nem kell gúnyolódni!

Ő a finn Matolcsy!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.