Budapest - Áron alul, mindössze 127 millió forintért árulja 2000 négyzetméteres telken lévő 360 négyzetméteres, 300 milliót érő budai villáját Kóbor János (67), az Omega énekese.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

feketeözvegy
egy tízszobás villát fenntartani nem olcsó dolog, hát még kettőt!
301 ezerrel indult a törlesztése 4 éve!!! sok családban összesen nincs ekkora jövedelem, és nekik is törleszteni kell!
Gonosz vagyok, de nem szakad meg érte a szívem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Ekkora házban már iskola vagy óvoda van! Adja ki albérletbe !
overdose1
Menjen albérletbe vagy a fityesznek nyaljon!
verőce21
Nem tudom ki állapította meg a villa becsült értékét, de erősen hatásvadász a „sztori”. Nemhogy 300 milliót, de az „áron alul” felkínált 127-et sem éri ez a toldozott épület.

Negyven éve vette a villát, tehát már akkor is használt volt. Az átépítés csak „rontott rajta”, mert rendkívül tagolt lett, sok lehűlő felülettel, építési, beázási hibalehetőségekkel. Az alul lévő kazánházon? már így is látszik az alapok szigetelési hiányossága, felfelé elindult a salétromosodás.
Komoly értéket a telek képvisel, az épületet nem valószínű, hogy olyan áron lehet beszámítani, mint gondolják.(Azon az áron már kórházat lehet építeni, m2 árban) Összegezve, ha 80-85 milliót megkap érte, boldog lehet. Ha a fia ott akar maradni, lakottan(vagy leválasztással) örülnie kell a 70 milliónak is.
Bástya Elvtárs
@verőce21: Azon a helyen a telek drága! Egy lakóingatlan értékénél beszámít a telekalapú megközelítés is. E mellett a jelenlegi létrehozás bekerülési költsége, valamint összehasonlító (környékbeli eladott ingatlan) ára...
verőce21
@Bástya Elvtárs: Gondolom, arra felétek Gyulán sem olcsók a telkek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.