Nézettségi elvárás nincs, csak a csatornaátlagot kell hoznia a Fábry című showműsornak.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
A sok szabadságharcos mennyire sokallta itt a Heti Hetes sztárjainak a gázsiját, holott nem is tudták, hogy valójában mennyi.Azt azonban az Rtl-klub fizette.
Még szerencse, hogy Fábry esetében a saját pénzünkön néznek bennünket hülyének.
A hűbéri seggnyalásnak és a pofátlan rablásnak tényleg nincs határa de a bűnösök már régen meg lettek nevezve Vezírünk és szabadcsapatai által.

Hát mindenki elgondolkodhat egy kicsit szépen csendben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@gabrella: Mé a fidesznek még van hitelessége? A fábryshowba lehet. A fidesznek kb. annyi a hitelessége mint az mtv tudósítónak aki három kerülettel odébb jelentkezett be az opera előtti tüntetésről hogy még véletlenül se lássanak egy tüntetőt se a nézők. Na kb. ennyi a fidesz hitelessége is.
vukkocska
@gabrella: hitelességét??? Jó Neked, hogy még itt tartasz. :) Egyébként pedig eggyel több ok, hogy ne nézzem az MTV-t.
Kutyafüle
@overdose1: Buzinak én nem mondanám inkább részeges , nyáladzó szófosónak.
profon
Ha az első adásan leköpi Orbán képét is, akkor, de csakis akkor, újra nézni fogom !
glycerin
A dolgok világának értékesedésével egyenes arányban nő az emberek világának elértéktelenedése.Szeretnék olyan gazdag lenni, hogy eldobhassam a szappant, amikor elkopnak rajta a betűk.
Minden az enyém! - szólt a vas.
Minden az enyém! - mondta az arany.
Mindent elveszek! - szólt a vas.
Mindent megveszek! - mondta az arany.Gazdag akarsz lenni? Gondolj a rigóra és az ősemberre. Gondolj arra, hogy meztelenül jöttél erre a világra, és meztelenül térsz belőle vissza. Vendég vagy ezen a földön. Csak az a tied, amit a bőröd alatt hoztál és elviszel. Gazdag, aki egészséges. Aki erős. Aki nem szorul másra. Aki föl tudja vágni a fáját, meg tudja főzni ételét, meg tudja vetni ágyát és jól alszik benne. Aki dolgozni tud, hogy legyen mit egyék, legyen ruhája, cipője és egy szobája, amit otthonának érez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.