Miskolc - A rokonok szerint alig tíz percre ugrott ki a boltba Regina (†1,5) édesanyja, ám hazatérve legkisebb lánya életét már nem tudta megmenteni.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zolee75
Tény h felelőtlen az anya/?/!Mi lett volna ha viszi magával?Ha aludt akkor felkeltem!Mostmár nem lesz rá gondja :(
feketeözvegy
Van aki elhiszi, hogy 10 percre ment el? Ilyen időben 10 perc amíg az ember felöltözik, aztán elmegy a boltba az is 10-15 perc,sorban áll megveszi ami kell, 15-20 perc, hazamegy újabb 10-15 perc...legalább egy óra amit távol töltött...
Vazul néni
Még annyit: gyanítom, hogy nem ez volt az első eset, hogy magára hagyta a kicsiket.
Levendula
Öcsémet 2 percre hagyta magára a mamánk. Papánk cigije leesett a fotel mellé, a picinek 2 perc elég volt ahhoz, hogy egy szál cigarettát elmorzsoljon a szájában. Persze jött a mentő, kimosták szegénykének a gyomrát, amibe hála Isten semmi dohány nem volt...
gabrella
Bizony felelőtlen és buta anya, ha a gyerekem bent van nem kiabálok,hogy más kockáztassa az életét az én hülyeségem miatt hanem magam menteném.
Atesz30
Melyik vadbarom sorolta ezt be Szórakozás kategóriába?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.