Veréssel fenyegetik telekszomszédai Klapka Györgyöt, mert szerintük érzéketlenül nyilatkozott arról a szerencsétlen sorsú kislányról, akit az ő telkén martak véresre a kutyák.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
A a nagybácsi miért vitte magával a gyerekeket ???
Tudhatta és tudta,hogy nem ölebek őrzik a telepet !
batukán
@nyanya001: Így van, meg kellett volna kötni a kutyákat, amikor gyereket visz be! Egyébként még azoknak is kell valami védekező készülék, akik nap mint nap találkoznak velük.
nyanya001
@batukán: A kutyák kennelbe voltak !
amikor kinyitotta az ajtót, akkor rontottak ki a kutyák !
Ajánlom többeknek olvassák el először a sajnálatos
történetet azután ítélkezzenek !
profon
A kutya szinte soha nem hibás !!! Csak a gazda felel, mert ő nevelte ! Néhány "félretenyésztett" példánytól eltekintve minden fajta engedelmességre tanítható. Sajnálom a kislányt :((
rokker33
Szerintem se Klapka a hibás!Ezek őrző védő állatok és a területük telephely megvédésére vannak kiképezve de ezt a nagybácsinak is tudnia kellett volna!
A gazda se hibás mert direkt erre lettek kiképezve hogy idegeneket megtámadják és nem egy palotapincsik amikkel lehet játszani és megfelelően is tartotta őket mert be voltak nappal zárva egy kennelbe csak éjszaka vannak elengedve a telepen!Akkor mi a baj?
Dulcinea
"A szörnyű tragédia akkor történt, amikor a gyerek 36 éves nagybátyjával – a kutyák gondozójával, a telep őrzőjével – a helyszínre ment, hogy az állatokat megetesse, ám amikor kinyitotta a kennel ajtaját, az ebek rátámadtak."

A fenti idézet magába foglalja azt a tényt, hogy a nagybácsinak lévén gondozó! a telep tulajdonképpen valamilyen szinten a munkahelye volt. na már most egy munkahelyen egy gyermeknek nincs semmi keresni valója, legalábbis szerintem. A szomszéddal sem értek egyet, mert ha többször is látta a kislányt a telepen, miért nem szólt a Klapkának, hogy figyeljen jobban a munkásra, mert nem a munkakörüli leírás írott, vagy íratlan szabályi szerint cselekszik. Így elkerülhető lett volna, a sajnálatos tragédia!

Őszintén kívánok a kislánynak gyógyulást! csak remélni tudom, hogy nem lesz maradandó lelki károsodása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.