Teljessé vált a Megasztár zsűrijének névsora: Falusi Mariann, Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor és Mester Tamás véleményezi majd hétről hétre a versenyzők produkcióit. A tehetségkutató hatodik szériája számos új elemmel bővül, például a döntnökök az élő adásoktól kezdődően külön foglalkoznak majd az énekesekkel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tarhonya
mit akar ez a kis tolvaj ?
menne dolgozni és nem ugatni kellene neki !
idióta falhugyozó barom
az anyát alázza aki lopni tanitotta
silber13
@tarhonya : minden bizonnyal igazad van, de én nem csak Bakácsra gondolnék a helyedben, hanem egy nagy, kupolás épületben lődörgőkre, semmittevőkre, és enyves kezűek gyülevész hadára! Enyves kéz dolgában hol áll Bakács azoktól!
Feraj49
Szalámisnak csendben kéne maradni,ő már leszerepelt,és bármit is tesz tolvaj marad,még akkor is ha a büntetése "elévül" jogilag, Ezt kellett volna fontolóra vennie amikor lopott,mert akarva akaratlanul állandóan ez " cseng le " az embereknél.Aki eddig nem tudta ki az a Bakács már úgy emlegetik ja a "szalámitolvaj"!
Levendula
@silber13: én még azokra is gondolnék, akik megyebálokon urizálnak... :)
glycerin
A rosszkedvű ember megmérgezi a levegőt jelenlétével. Fuss tőle. S minden olyan helyről, ahol rosszkedvűek élnek.Vannak emberek, akiknek abban telik kedvük, hogy felebarátaikat - minden ok nélkül - bemocskolják.Aki mást megaláz, az maga is alávaló.
A "Szalámitolvaj" egy gyökér.
perta
Soma mama és Pély Barna dzsesszes felkészültsége, s Presser abszolút hallása és zenetörténeti jelentősége mindenképpen megnyugtató volt."

Soma? Aki az orgazmusát lejátszotta a rádióban? Aki állva hugyozik?
Na settenkedj a pi.csába, te téliszalámira éhező tolvaj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.