Miután kijött a sátoraljaújhelyi börtönből, Fábry Sándorral nézhet farkasszemet a Viszkis.

Forrás: Kiskegyed
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Az egy dolog! de, ha majd a Viszkis szól be a Fábrynak, abból még botrány lehet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Rablónak,gyilkosnak " áll a világ" !Ők minták,tessenek őket követni.Egyszerű munkás tv-be nem is szerepelhet,minek az csak dolgozik,meg adózik.Valakik nagyon a saját mintájukra "faragják" a köz tv műsorát.
Dulcinea
@Feraj49: Nem tudom miért erőltetik ezt a viszkist ennyire! Tudod nekem még mindig az a véleményem, hogy a hátába sem kívánja a celebséget! Szerintem szivesen elvonulna a kíváncsi tekintetek elől! És élné világát csendes magányában!
Kutyafüle
@Dulcinea: Valahogy nekem is ez a véleményem. Úgy kell neki a nyilvánosság, mint üveges tótnak a hanyattesés.
Feraj49
@Dulcinea: Tudod nekem " csak" az a bajom ezzel a dologgal,hogy óhatatlanul "példaképpé válik! /nem biztos,hogy Ő tehet róla,hanem inkább a média/ Mit lát a gyerek a tv.-ben:1-így szerepelhetek a tv.-ben ha ilyet teszek, és híres leszek 2,biztos sok pénz kap a nyilatkozataiért, a történetem eladom egy filmgyárnak,jogdíjak,reklámok, tehát meggazdagodom, 3 a nők közül sokan akarnak kapcsolatot velem /mint ahogyan a propin is volt téma/ Én ezek ellen berzenkedem! Gáspár Gy.után a legtöbbet szerepek a rabló a propin.
másvirág
@Feraj49: Igen -igen ha kell legyen példakép . Amennyiben sikerül ő lesz aki
mintaképpen szolgál a "Társadalmunk hasznos tagjává válásához beilleszkedéséhez".
Fábry Sándortól változást stilusában úgysem remélhetünk.
Gyözzön a jobbik ! :-)
Dulcinea
@Feraj49: Egyetértek veled abban, hogy a médiának nem lenne szabad sztárolni, mert a fiatalok számára nem épp a legjobb példa. Viszont a Viszkis akaratlanul is egyfajta népszerűségnek örvend, elég régóta, talán még a rablásai kezdetétől. Ezért mondom azt, hogy nem kéne erőltetni a szereplését hanem engedni had élje csendes magányában az életét! Neki is jobb lenne, ha a feledés homályában élhetne, mindenféle csinnadratta nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.