Irigylésre méltó ajánlatot kapott David Choe graffitiművész volt barátnőjétől, aki élete hátralévő részében mindennap orálisan kielégítené, amíg egyikőjük meg nem hal. A felajánlkozás hátterében viszont nem tiszta szándék húzódik.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
@Csak1Srác: Ha van 2 millió dollárod,akkor neked is mondani fogják,lesz rá jelentkező !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tündérrózsa
@palika: 11.28 többnyire csak olvasom a kommenteket, néha szólok hozzá.
Én téged Palika tisztellek, és értelmes embernek tartalak, de hogy lehet, hogy időnként teljesen kifordulsz magadból , és valaki állandóan teszi neked a tetsziket.
A múltheti csütörtöki leánykérés túlment a józan ész határán. 270 hozzászólással elvoltatok reggeltől délután 4.-ig.Hát ez elég nyálas volt. nem tudom ez másoknak tetszik?
De ez most nem csak neked szól Palika, hanem mindőtöknek.
palika
@Tündérrózsa: Drága Tündérrózsám, hol voltál eddig, miért nem figyelmeztettél? Én csak egy szerencsétlen férfi vagyok, de ezek a nők mindig mindenbe belerángatnak, így utólag tényleg szégyellem! Mellékesen megkérdezem, férjnél vagy?
Az_Ember_fia
@Tündérrózsa: Róme-ó és Juliska,
Trisztán is Izolda,
Руслан и Людмила (Ruszlán és Ludmilla)
itt pedig Palika és Szerelme.

Miért zavar ez?
Jobb olvasni őket mint a sok sületlen hozzá nem értő közgazdasági kommentárt!
Tündérrózsa
@Az_Ember_fia: Csak most van egy kis időm a válaszra, mivel a gépen osztoznom kell.
Amiket felsoroltál azok a világirodalom remekei. De azért amit akkor csináltak,az nem az irodalom remekei, hanem ízetlen dolog volt mind a hölgy részéről, mind a Palika részéről. Ezt a közösségi oldalt szinte az egész országban olvassák.Milyen véleménnyel lehetnek róluk? Ja és gondolom munkaidő alatt ment az egész. Tudom, szigorú vagyok, de ez visszataszító .Egy nő hogyan süllyed le erre a szintre?
Az_Ember_fia
@Tündérrózsa: Nem egyezik a véleményünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.