Az ananász tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, sokak szerint pedig egyenesen csodás fogyasztószer. És mennyivel egészségesebb, ha nem a konzerves variációt használjuk...

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: Takri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Na ezeket elküldöm a bátyámnak! A szagát se bírja! :-))
nyanya001
@lópicigáspár: Ennyire szereted ? :))))
lópicigáspár
@nyanya001: :-)) Szeretem a bratyót! Sajnos 7 éve csak Skype-on láttam és beszéltem vele. :-(
nyanya001
@lópicigáspár: Te azért ehetsz hiszen nagyon finom az ananász
én már készítettem ananászos csirkét is bizony nagyon fincsi :))
lópicigáspár
@nyanya001: Megcsináltad nekem a délutáni elfoglaltságot! :-)
nyanya001
@lópicigáspár: Majd küggyé' belőle :))
lópicigáspár
@nyanya001: A gyerek nem szereti, úgyhogy nálunk nem igen van terítéken, viszont holnap öhömöt főzök, tegnap csináltam meg hozzá a tésztát!:-)
lópicigáspár
@nyanya001: Rendben! Majd szólok mikor nyisd az ablakot, mint Mézgáék!:-)
lópicigáspár
@nyanya001: Ezt is érdemes kipróbálni. Az asszony heti 1-2 alkalommal süt ilyet és nincs ideje megszáradni!:-)

www.sutigyar.hu/recept/kefires-kokuszos_suti_1
nyanya001
@lópicigáspár: Köszi a héten főpróba lesz :))
ila51
@nyanya001: Ez barátfüle , csak felénk tepertős pogácsa tésztával sláger :))
Kutyafüle
@ila51: Én sem vagyok tökéletes!!! A héten sütöttem turó fánkot, de liszt helyett búzadarát tettem bele. Mire kisütöttem az olajban, olyan kemény lett a búzadara ,mint a sörét korcogott a fogunk alatt.
ila51
@Kutyafüle: az öhöm , vagyis slambuc igen finom. Az igazi a bográcsban készült . Napokban csináltam itt a gázon , el is fogyott. Olyan laktató , hogy a nap folyamán csak inni kellett rá.
lópicigáspár
@Kutyafüle: cuccos.com/boszikonyha/index.php?op=dyncont&contid=590

Meg lehet még spékelni egy kis császárszalonnával és lángolt kolbásszal. Én a tésztát is magam gyúrom hozzá annyi különbséggel, hogy a recept szerint 1 kg liszthez 4 tojást ír, én meg 10 db-ot teszek, így sárgább és finomabb. Megéri kipróbálni, nagyon finom és degeszre zabálhatja magát belőle az ember!
Kutyafüle
@ila51: @lópicigáspár: Ja, ilyet ettem már az alföldön! Finom volt, a néni kézzel tépte apróra a tésztát, de azt mondta, hogy derelye vágóval is lehet darabolni.
lópicigáspár
@Kutyafüle: Egyszerűbb, ha megvárod amíg megszárad és másnap simán összetöröd.
ila51
@Kutyafüle: Hajdúszoboszlón a strandon is csinálják ,nagy bográcsban. Nagyobb sikere volt , mint a lacikonyhának :))
lópicigáspár
@ila51: Igen, ez tipikus hajdúsági étel. A szomszédom Debrecenből származik és Ő mutatta meg a főzésének csínját! Az a lényeg, hogy mielőtt hozzáfogsz, meg kell inni egy fittyantó pálinkát (aztán meg még egyet, meg...), mert így sokkal jobban érzi az ember az ízeket!:-)
ila51
@lópicigáspár: mivel a pálinka sterilizál , és hagyja aktívkodni az ízlelő bimbókat :))
Kutyafüle
@lópicigáspár: Pályinkát. Hajdúban így mondták. A szomszéd kislánya így hívott meg engem: Néni, ídesanyám izeni, gyűjjék mán át minálunk. Hirtelen szólni sem tudtam.
Kértem igazi hajdú szegény ételt. Kaptam cibere levest, ami ecetes-cukros vízbe áztatott kenyér héja.
Na ennyire már régen tréfáltak velem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.