Az ananász tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, sokak szerint pedig egyenesen csodás fogyasztószer. És mennyivel egészségesebb, ha nem a konzerves variációt használjuk...
Forrás:
ezoterikus.hu
Feltöltő: Takri
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
24 hozzászólásarrow_drop_down_circle
olcso-receptek.hu/desszert/tepsis-rafaello/
én már készítettem ananászos csirkét is bizony nagyon fincsi :))
www.nosalty.hu/recept/szilvalekvaros-taska-vajas-tesztabol
www.sutigyar.hu/recept/kefires-kokuszos_suti_1
Meg lehet még spékelni egy kis császárszalonnával és lángolt kolbásszal. Én a tésztát is magam gyúrom hozzá annyi különbséggel, hogy a recept szerint 1 kg liszthez 4 tojást ír, én meg 10 db-ot teszek, így sárgább és finomabb. Megéri kipróbálni, nagyon finom és degeszre zabálhatja magát belőle az ember!
Kértem igazi hajdú szegény ételt. Kaptam cibere levest, ami ecetes-cukros vízbe áztatott kenyér héja.
Na ennyire már régen tréfáltak velem
Új hozzászólás