Előrebocsátom: nem vagyok nagy gurmand. Ez persze nem azt jelenti, hogy amolyan Boborjánosan „a kedvenc ételem az ebéd. Céklával”, vagy a vasárnapi menü minden esetben húsleves és „kabátos hús”. Az is igaz, hogy szeretek jókat enni, de nem jövök izgalomba, ha elhaladok egy-egy trendi étterem előtt. Azt sem állítom, hogy pusztán a létfenntartás egyik eszközeként tekintek a táplálkozásra. Ennél azért több, de annál kevesebb, hogy minden hónapban egyszer-kétszer meglátogassak egy-egy sznobvadász éttermet. Jó dolog az evés, de nem pörgök rá, ahogyan nem imádok feltétel nélkül például ruha- vagy óramárkát. Lényeg, hogy az adott tárgy funkcionáljon, és legyen benne valami eredeti.
Forrás:
hedon.blog.hu
Feltöltő: Hedon Ista
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
1 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás