Budapest - Damu Roland (38) a Blikkből értesült a kilátásba helyezett hatéves börtönbüntetését esetleg évekkel csökkentő új koronatanú, Margit vallomásáról,  miszerint nem történt meg a főbűnként emlegetett nemi erőszak, ami miatt ma az ítéletre várva a vádlottak padján ül újra, rettegve jövője miatt.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Én is azt gondolom, hogy Palácsik Timi nem egészen az igazat mondja. Nagyon bosszú szaga van az egésznek. A büntetést én is sokallom, különösen, ha tényleg nem történt nemi erőszak, még inkább annak fényében, hogy Buci "művészúr" visszaeső drogos, alkoholistaként a harmadik súlyos balesete után megúszta 10 azaz tíz hónappal, amiből ötöt még el is engedtek neki! Ez így nem igazságos! Nem védeni akarom Damut, mert ő sem egy matyó hímzés, de bűne szerintem sokkal kisebb, mint Bucié. Ő csak egy sima bunkó, amit be lehet tudni annak, hogy buckalakó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pictor
Palácsik, csak ki akarja csinálni, bosszúból Damunak csak az az a bűne, hogy eljárt a keze, egyszer kétszer, de ez a Palácsik egy kétszínű nőszemély!
Vazul néni
Rettegj csak te féreg! Most legalább megtudod mit éreztek azok a nők, akikre kezet emeltél, akiket semmibe vették, ordítottál velük, megaláztad őket!
Férfiak szégyene! Így akartad megmutatni milyen erős vagy?! Kisf@s&ú gyökér...
Egyébként meg ha nincs félnivalód, akkor mitől is rettegsz???
1951
Kitűnő színész ez a Damu Roland, de ugyanakkor nagyon tanulékonynak bizonyult Dr. Ruttner György is, aki kitűnő jelenetekkel próbálja a T.Bíróságot a maga oldalára állítani.Csak remélni lehet, hogy a bíróság nem hagyja magát megvezetni egy látványtervezés során előadott ügyvédi attrakció alapján!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.