Rogán Antal korábban a kétkezi munkától sem riadt vissza. Budapest V. kerületének polgármestere sok diákmunkát végzett, olyasmit is elvállalt, amin ma sokan meglepődnének. Élményeiről mesélt a hot! magazinnak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

darwin
@Január: Az ilyen újságírónak csúfolt izéket,tökön kéne szúrni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
Tóni Tóni! Maradhattál volna igazán a kocsisoron ott mégiscsak a helyeden voltál!...Gyanítom a Selmecit is ott ismerted meg!:)
1951
Ez a cím legalább annyira "izgalmas",mint az a hír, melyet kicsit régebben közölt le az egyik napilap, miszerint Gyurcsány Ferenc édesapja lopás miatt már ült börtönben! Minden esetre ahogy végigolvastam a hozzászólásokat, "elég magas intelligenciaszinten" történnek meg! Lehetne egy kicsit kulturáltabban,"csak annyira mint tette azt Gyurcsány Ferenc: elkúrtuk, nem kicsit, nagyon, majd beledöglöttem, hogy úgy kellett tennem, mintha kormányoztam volna..." Na kérem, most ennek a mondatnak isszuk a levét, mert több ezer milliárd forint tűnt el a gyurcsányi kormányzás alatt! Sajnos, de magyar társadalom többsége még mindig nem ébredt fel "Csipkerózsika" álmából! Képes lesz-e vajon felébredni a közeli jövőben?
nyanya001
Több ezer milliárd tűnt el amit a Fidesz lenyúlt !!! a manyup ugye ??
Amúgy az IQ -d megegyezhet a cipőd méretével !
batukán
Még most sem néz ki úgy, mint egy valamire való férfi, akkor fiatalon sem volt különb egy kosár csipás macskánál! Szörnyű fiatal kora lehetett!
töky
Vajon az örömlányok között mi volt a feladata ennek a kis pöcsnek ? Ha kilyukadt a koton, akkor kiabáltak neki, hogy " Tónika futás ! hamar hozzál a bácsinak egy másikat!"
varrólány
Mekkora vallomás ez! Most sírjunk vagy nevessünk rajta!?.-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.