VV Fecó még mindig nem nyugodott bele, hogy nem jutott be a ValóVilág finalistái közé. A játékos állítása szerint az RTL Klub manipulálta a párbaját azzal, hogy felfedte a műsor kezdetén a szavazás állását. Ez is azt bizonyítja számára, hogy roma származású játékos soha nem nyerheti meg a ValóVilágot.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
@Maja: Köszönöm a kedves megszólítást! A szüleid biztosan büszkék rád! Felhívnám a figyelmed, hogy a cikkhez szólj hozzá és ne mást köcsögözz így ismeretlenül, de ha az nem megy küldd el az elérhetőséged priviben és megbeszéljük. Állok elébe!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maja
@lópicigáspár: Köszönöm szépen Gáspár Neked is hasonló sok szépet kívánok ! Látod milyen aranyos vagy !!! ÜDVÖZLETEM MAYA
lópicigáspár
@Maja: Ilyen is tudok lenni!:-) Azért tedd a szívedre a kezed! ugye, hogy van igazam? :-)
patrióta
@Maja: Neked aranyból van a szíved! :) Legyen szép napod!!!
Maja
@patrióta: Köszönöm drága !! Igen aranyból van a szívem azért nem bántok meg senkit neked is kellemes szép boldog hetet kívánok szeretettel Maya
Maja
@lópicigáspár: Miért tegyem a szívemre a kezem ? és miért is van igaza? kis drága ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.