BUDAPEST — A Gálvölgyi Show a Magyar Televízióban kezdte a karrierjét, majd az RTL Klubon folytatta: az előbbi két tucat, utóbbi 84 részt sugárzott belőle. Ám úgy tűnik, pályafutásának vége: a kereskedelmi csatorna nem rendel belőle többet.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Már nézhetetlen volt a show-ja !Legtöbbször, sajnos a fogyatékkal élők kigúnyolásából állt ! /sánta,pösze,csonka kezű stb. figurák / Magyar Benny Hill akart lenni,de nem igazán sikerült.Más szerepekben viszont jó volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
véderő
Hála istennek,egy szennyműsorral kevesebb.
Don Marcus Hibiscus
Nem Őt kell sajnálni,hanem a tv nézőket.Neki meg van a munkája meg a pénze.Nem hülyeceleb aki a hülye újságcikkekből,meg valóságsókból lett híres a semmire.Olvastam,hogy azt mondta,hogy azért van ez,hogy megszűnik/pihen ki tudja...a műsor,mert nincsenek már a médiában akkora egyéniségek,mint annak idején.Szerintem teljesen igaza van,egy kaptafára van vagy 10-20 embreke.Semmi egyéni nincs bennük tényleg,amit parodizálni lehetne.
deviance
de mer a való világ az fontos... egy sajátos humor volt
jancsipapa
Már kifáradt .Igaz sose volt valami nagy szám.
Dr. Felipe
Mi lesz helyette? Zorbáncshow meg bayershow? Esetleg jákshow?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.