Sütés, grillezés, pirítás – mindhárom ételkészítési módszer során levegő vagy zsiradék segítségével melegítjük fel az ételt, a hőmérséklet ilyenkor eléri a 120-150° C-ot között, de rövid időre akár a 300°C-ot is. Melyik háziasszony ne tudná azt, hogy ezeket leginkább fehérjében gazdag nyersanyagok – hús, hal vagy tengeri ételek – vagy ropogós ételeink elkészítésére használjuk? Szűcs Zsuzsanna, a Nestlé dietetikusa még több hasznos tanáccsal látja el a konyhatündéreket.
Forrás:
Blikk.hu
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás