Lázár László, vagy, ahogy a legtöbben megismerték, VV Laci politikai pályára lép. Az egykori valóságshow hős a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorának felvételén nyilatkozott pártjáról és arról, hogyan képzelik el az ország fellendítését.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atesz30
Ahha persze és szerintetek nektek ami a csapból folyik az a mélyről feltörő forrásvíz xD
lbs
@Atesz30: Te sem gondolhatod komolyan hozzászólásodat.
A csapból a legkülönbözőbb vízforrásokból kerülő víz folyaik, attól függően, hogy a kérdéses csap, az ország melyik pontján található.
Budapesten pl. a Duna vize, a vidéki városokban a helyi vizek - a Dunántúlon pl. számos helyen karsztvíz folyik, az Alföldön pedig fúrt kutakból ún. artázi víz.
Megjegyzendő, hogy a karsztvíz és az artézi kutak vzei, már abból a vízkincsből származnak, amiről ebben a topicban szó van.
A "Szentkirályi" ásványvíz pl. meg valóban forrásvíz.
kamazuka
A sukorroi telekcserénél nézett valaki már utánna,hogy milyen mélységben mit rejt a föld mélye?
qxy
Nagyon igaza van ezért fáj a foguk az egész medencére a kis sapkás pockoknak.Csak azt nem veszik figyelemben hogy aki kezet tettek a medencére egyik sem maradt itt és ennek nagyon nagy oka van.amit nem tudnak.
Bástya Elvtárs
@pictor: Barátaim Jordániában üdültek, taxit béreltek. Mikor megállt a sofőr (Ahmed) a benzinkúton tankolni (23 Ft/l), ki se fizettették vele! Az ásványvíz (0.5l) kb. 1200 Fot kóstált... a shop-ban!
lbs
@kamazuka: Ez köztudott. Az egész Dunántúl alatt egy óriási ivóvízbázis terül el.
A Duna alatt szintén.
Ezért volt célszerű megakadályozni a Dunasaurus építésének a befejezését.
Az osztrákoknál egymást érik a felső Dunán a vízlépcsők - megtehetik, mert ott a Duna még sebes folyású folyó.
Bécs környékén már folyammá duzzad, ezért Hainburgnál nem is engedték megépíteni a hazai Dunasaurushoz hasonló vízlépcsőt.
A lelelassult folyó ugyanis kirakja magából azokat a szennyeződéseket, amelyeket addig magával sodort, ezzel elfertőzés veszélyével fenyegeti ameder kavicságya alatt húzódó gigászi ivóvíz készleteket.
Ezeknek lényegesen nagyobb a jelentősége, mint a megtermelhető - meglehetősen a mindenkori vízállástól függő villamosenergiának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.