Budapest - Bár eljegyezte, nem akarja feleségül venni menyasszonyát Damu Roland (37) börtönbe vonulása előtt. Elengedi az asszonyt, megértené, ha az a hosszú éveket nem bírná ki úgy, hogy csak a beszélőkön találkozhatnak.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vazul néni
Menekül a féreg.
Szerelmetes Jucuskája is csak marketingfogás volt az ítéletig, hogy valaki el tudja sírni, hogy szegény Rolcsi nem is olyan ám, hanem egy tündibündi ember. Marha könnyű valaki ujjára gyűrűt húzni, na de elvenni, azt már smafu. Szerelmetes Jucuskája volt egyébként a tizensokadik menyasszonya Damunak. Hát nem mondom válogatós egy ipse... ha meg nem jön be a menyecske, akkor meg jól ellátja a baját... Féreg...
glycerin
Ha a bíró mondja ki a halálos ítéletet egy bűnözőre, akkor azt kevés kivételtől eltekintve mindenki elfogadja. De ha lelövöd a kertedbe bemászó tolvajt, akkor felelned kell azért, amit tettél.
verőce21
"tartják majd egymásban a lelket" - Jucika biztosan kell majd a (Da)mucika?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.