Budapest - Iszonyatosan nehéz lesz Damunak odabenn. Lehet, hogy a börtönben vigyáznak majd rá, megbízható cellatársakat kap, akik nem terrorizálják, de néha ki kell mennie a folyosóra és az udvarra is.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boszi
Majd sajnálom ha lesz 5 percem...én biztos sorozat gyilkos,homokos mellé tenném.Megtanulná egy életre milyen gyengébbnek lenni...pff..hánynom kell már ettől az embertől is.Egy mocskos senkiházi és minden nap porondon van.Biztos ez érdekli az embereket?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
Azt gondolom, az az ember aki nem tud uralkodni indulatain és azok levezetését agresszíven teszi - még a kamerák előtt sem képes fegyelmezni magát-ráadásul felsőbbrendű lénynek tartja magát, attól nem sok kíméletet várhat egy gyengébb ember.
Atesz30
Csak én érzek némi iróniát ebben a börtön hierarhiában? Egy rakás ELÍTÉLT BŰNÖZŐ azt játsza hogy hogy ő egy egyenes erkölcsös ember akinek elvei vannak és ezt az alapján sorolja be hogy milyen bűnt követtek el ..
Kutyafüle
@Horizont: Még egy mondattal visszatérek a Zsanett ügyre, aztán felejtsük el. A buszon férfiak tárgyalták a Zsanett ügyet, amit így kommentáltak: "Úgy kell a büdös K.nak , mi a f.nak kóbászol hajnalban egyedül az utcán? Szóval, ha egyedül megy, akkor szabad ellene az erőszak?
Miért nem úgy írták akkor, hogy egy nő megtámadott 4 rendőrt? Tudod mit? Nem húzom fel magam.
Levendula
Állítólag mindig a nők választanak...
Tehát nem kell sajnálni senkit, aki kifog magának egy brutális hapsit. Miért nem választott másikat? Persze, mert a nők többségének tetszik a menő hapsi. Na most megkapta!
Dorci88
@Horizont: Látom, félreértettél...Nem azt mondtam, hogy elítélte a bíró mert azonosította a szerepével, hanem a közvélemény egy része ítéli el ezért (értem ez alatt azokat akik pl "Esmeralda szemműtétjére gyújtenek")... na mindegy...
Lényeg, hogy én nem hiszem, hogy bármi olyan dolgot követett volna el, amiért megérdemelne 4 és fél év börtönt, sokkal komolyabb bűnökért ültek már emberek sokkal kevesebbet is. És a kutya nem foglalkozott azokkal az áldozatokkal és senki nem csinált belőle ekkora médiaszenzációt.
Lehet, hogy tényleg nem egy nyugodt ember, de akkor sem érdemli meg ezt a meghurcolást és megaláztatást, amit művelnek vele. És igenis származhat hátránya abból, hogy "ismert ember", mert elképzelhető, hogy a bíró pont ezzel az esettel próbál példát statuálni, az elkövetkezendő "megerőszakolók" elrettentésére.

(ja, és éppen eleget tudok az életről, aminek mellesleg ku*vára semmi köze nincs a témához... )
Dorci88
Jah és a csaj...hát ha tűrte, akkor vessen magára...jah, hogy csak a lóvé miatt tartott ki? Hát istenem, akkor megint csak vessen magára... Nem volt kötelező Damuval maradnia, otthagyhatta volna a picsába, ha annyira szar volt neki, és akkor nem kellett volna tönkretenniük egymás életét. Mert a Damué ezzel biztosan tönkre lett téve...soha nem tud már normális életet élni miután letöltötte a büntetését...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.