A szomszéd kölykök anyja kurva. Óvatosság vagy előítélet kiközösíteni a gyerekeit? Egyáltalán helyes döntés?

Forrás: Dívány
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Marcus Hibiscus
Az én anyám mindig azt mondta,hogy a szülőknek nem szabad a gyerekek vitája miatt összeveszni,mert felesleges.Lehet,hogy fél perc sem kell és a gyerekek elvannak ,semmi bajuk,de a két szülő meg van hogy évek múlva is azon kínlódik.
Bástya Elvtárs
@Don Marcus Hibiscus: HELYES! Beavatkozni is csak akkor, amikor már tetlegességig fajul...
Don Marcus Hibiscus
Erre mifelénk az lett a divat,hogy a kisgyerekes anyukák kiülnek a sarokra "kint játszunk a gyerekkel" címszó alatt pletykálni.Azon a sarkon fociznak a gyerekek is,de ez őket nem érdekli.Egész nap azt hallani,hogy "nem szabad!fejezd be!" és hasonlókat.Kint ülnek a tavaly nyáron üzembe helyezett műanyag sámlikon.Szerencsétlen gyerekeknek semmi szabadságuk nincs.És azt is gyanítom,szinte tudom,hogy anyámasszony katonái lesznek.Nyilván a másik véglet sem a megfelelő,hogy reggel kivágni a gyereket az útra,este meg majd bemászik.Az arany középút kéne nekik.Nekünk még meg volt.Mi még bunkereztünk,volt csúzlink is,első,talán még a második is felnőtt által csinált,de a harmadik már tuti,hogy zsebpénzből összekuporgatott gumikesztyűből,vagy a postásra való lecsapásból "zsákmányolt" postásgumiból készült saját kezűleg.Sajnálom ezeket a gyerekeket és sajátomat is,mert az én asszonyom nem kívánkozik közéjük pletykálni,de ha akarna sem mehetne. :) A gyerekemet meg egyedül nem küldöm ki ezek közé,mert tapasztalatból tudom,hogy nem lehet olyan jókat játszani,ha 4-5 szülő liheg az ember nyakába.Mert ha én meg akarom adni a gyerekemnek a szerintem egészséges szabadságot,ami nem egyenlő a nemtörődéssel,akkor azt 3-5 pletykás tyúk ne vegye el tőle.Ez idáig rendben is lenne,de vajon kivel fog játszani az a gyerek?Vagy törődjek bele,hogy ekkorát változott pár év alatt a világ?
glycerin
Még csak nem is teszek úgy, mint aki érti a világot. A nap fölkel. A nap lenyugszik. Jelenleg mindössze ennyi tűnik bizonyosnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.