Váratlanul kirúgták a tiszadobi nevelőotthonból Anyácskát, Oláh Ibolya egyetlen támaszát. Az énekesnő ezentúl nem tud hazamenekülni, ha el akar bújni a világ elől.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SELIG
Egyszer még szilveszteri vendég is volt az m1 reggeli müsorában. A Pálfy konferálta be. Menjen hozzá. Úgy is most keresztényi segítséget tud adni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
glycerin
Gyermekkoromban anyám azt mondta, hogy minden problémára van megoldás. Eddig ebben a hitben éltem az életem. De most ez a mondás csak üres aforizmának tűnik, hamis optimizmusnak, ami a gyakorlatban nem állja meg a helyét.
Rézangyal
@Dulcinea: Te egy nagyon rendes ember vagy, tőlem igazán nincs miért bocsánatot kérned :) Én csak annyit mondtam, hogy szokásoddal ellentétben kissé elhamarkodottan szóltál. Holott ezt én szoktam inkább ...:)))... lévén skorpió...
overdose
Netán vegyünk a nagységának egy lakást ? dolgozzon ő is meg érte,anyácska kit érdekel,
Dulcinea
@Rézangyal: Köszönöm megtisztelő szavaid:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.