A Kormányzati Tájékoztatási Központ újra használta azt a mailt, amit pár éve a magyarok a Covid miatt adtak meg az államnak. Most kőkemény kampányüzenet ment rajta.  

A NATO parlamenti közgyűlése nyilatkozatban követeli, hogy nyugati fegyvereket orosz területen is be lehessen vetni. Magyarország szerint ez veszélyes, és világháború kirobbanásához vezethet! – kezdik abban a levélben, amalyet a Kormányzati Tájékoztatási Központ küldött ma ki a koronavírus-járvány idején létrehozott  tájékoztatási csatornán. 

KTK szerint: az uniós tagállamok lőszereket, tankokat, repülőket és rakétarendszereket küldenek Ukrajnába. Több európai vezető európai katonákat akar küldeni Ukrajnába. Több tagállamban tervezik a sorkötelezettség újbóli bevezetését vagy bővítését! Magyarországtól azt követelik, hogy mi is tegyük ugyanezt. Fenyegetik hazánkat, hogy mi, magyarok is küldjünk fegyvereket és katonákat Ukrajnába!

Félnek a választástól? Már semmi sem szent?  A kormány már megint nem bírt magával, újra használta a Covid-mailt

Képünk illusztráció   Fotó: 123rf.com 

A kormány álláspontja azonban változatlan és egyértelmű: nem akarunk fegyvereket küldeni, és nem akarjuk, hogy magyar fiatalok vegyenek részt ebben a háborúban. Ennek a háborúnak csak vesztesei vannak, ezt a háborút senki sem nyerheti meg.

Magyarország ki akar maradni ebből a háborúból! Magyarország Kormánya a háború folytatása helyett azonnali tűzszünetet és béketárgyalások megkezdését szorgalmazza minden nemzetközi fórumon! – fogalmaz a kormányzati kampánylevél. 

Félnek a választástól? Már semmi sem szent?  A kormány már megint nem bírt magával, újra használta a Covid-mailt

A kormányzati levél másolata 

Forrás: KTK

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
A kormányzati tájékoztatási központ lépése nyilvánvalóan etikátlan, de a propinak miért is kellett a tény rögzítésén túl még a levelet is leközölnie?
Hiszen így ők is terjesztők lettek. Mondhatom ezek után hogy álságos szemetek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Ezodabasz: tegnap, 22:39
Legnagyobb sajnálatomra csak annyira vagyok képes, hogy felismerem a dögvészt (ami nem is nehéz) de gyógymódot nem tudok. Illetve lenne egy, letörölni a táblát és előről kezdeni az egész politizálást.
Előről, új alapokról. Ha már a múltból akarunk példát venni, akkor ne a darutollas, árvalányhajas nosztalgiához, az uram-bátyám világhoz térjünk vissza, hanem egy nagy és merész lépéssel a athén demokrácia eszményéhez.
Aki hivatásos politikus akar lenni, annak alkalmassági vizsgát kelljen tenni. Társadalomszervezés, vezetői képességek. Ha már egy segédmotoros kerékpárhoz is engedély kell, akkor egy ország vezetéséhez miért ne?
Erkölcsi feddhetetlenség. Legalább annyira szigorúan, mint amennyire egy kórház portásától megkövetelik.
Ilyesmire való törekvésnek nem látom jelét. Nincs senki, aki felvállalná a "politikai élet" megtisztításának hálátlan feladatát.
Most jön az, hogy bezzeg a románok!
Laura Codruța Kövesi, leánykori nevén Lascu, román jogász, 2013–2018 között a Románia Főügyészi Hivatala keretében működő Országos Korrupcióellenes Ügyészség vezető ügyésze, 2019-től az Európai Ügyészség főügyésze.

Szervezeti és működési szabályzat
Magyar Tollaslabda Szövetség
badminton.hu › 2022/08 › SZMSZ-2022
PDF
10) Erkölcsi bizonyítványhoz kötött munkakörök. Minden vezetői és minden anyagi felelősséggel járó és a döntnöki munkakör erkölcsi bizonyítványhoz kötött.
Ezodabasz
@Giovanni Alba: Nagyon jót írtál! Látjuk, hogy dilettánsok vezetik országunkat,de ki alkalmas egy ilyen feladatra? Pillanatnyilag a szavazók adnak jogosítványt a dilettáns tolvaj kormányunknak, vagy csak egyszerűen elcsalják a választásokat évről-évre...mert ennyi birka nem lehet!
Ezodabasz
@nemkati: ma, 10:27 :))) Nem rájuk? Az nyilvánvaló, de akkor kire? A sok picsányi megosztott ellenzéki párt a fideSS maffiának kedvez. Ha mindeki más-más ellenzéki pártra szavaz akkor nesze semmi lesz:(
Giovanni Alba
@nemkati: ma, 10:27
Nemkati, alaptalan optimizmus arra számítani, hogy a jelenlegi garnitura a szavazatok alacsony száma miatt majd egyszer (egyszer majd) mély önvizsgálatot tart és elszégyellve magát szőrcsuhát ölt és kolostorba vonul.
Ahol jelenleg a minielnök terpeszkedik, az valójában a Várszínház, a karmelita kolostor Ferenc József alatt szűnt meg. Visszacsempészték mint a nemesi előneveket meg a rangokat.
Szóval maguktól, józan belátással soha nem fogják feladni. Erő kell és elszántság, hogy a táblát tisztára lehessen törölni. Még az is kell, hogy aki ezt magára vállalja, az ne a holnapi pozíciókért sírjon.
Herkules nem nyafogott amikor Augiász istállóját kellett kitakarítani. Átvezette rajta a közeli folyó vizét.
(Árad a Tisza, bár úgy lenne)
nemkati
@Giovanni Alba: Csakhogy nincs a készletben igazán alkalmas - nem egy ember, hanem tömegek. Hozzáértő, és tisztességes szakemberek.
Ezodabasz
@nemkati: Remélem vannak még hozzáértő tisztességes szakemberek, csak az a nagy baaaaj, hogy inkább elmenekültek innen(nem kalandvágyból:). Az idősebb tapasztalt "szakemberek" maradtak, de rájuk nincs szüksége a kézivezérlésű kormányunknak! Agyhalott rabszolgákat nevelnek...erre van szükségük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.