Megrohamozták a patikákat és autósboltokat az autósok, miután e-mailben és közösségi oldalakon figyelmeztették őket: büntetik a lejárt szavatosságú ládák gazdáit. A rendőrség tagad.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
A hírt tagadják, tehát a hír igaz.
Öcsémnek például azért kéne EÜ-doboz, mert tavaly november végén kapott ajándékba egy öreg Volkswagen Golfot. Február végén járt le a műszakija, de már február eleje óta a kilakatolásán, kipofozásán dolgozunk, mivel olyan állapotban, ahogy jött, nem ment volna át a műszaki vizsgán. Előreláthatólag a hétvégén lesz lefényezve, tehát lassacskán elkészül; két héten belül mehetne is a műszakira. Jól fogunk kinézni, ha ennyi munka és költség után majd azért nem tudjuk levizsgáztatni a kocsit, mert a felvásárolt készletek miatt nem tudunk hozzá elsősegélyládát szerezni.
nahát
a vizsga idejére egy másik kocsiból átteszed, ennyi
marlin2
Ha a rendőrség azt állítja, hogy nem méltánytalanul és gusztustalanul "rászállt" a mentődobozokra, akkor a RENDŐRSÉG HAZUDIK!!
Semmi mást nem néznek, csak azt, hogy a szavatosság mikor jár le!!

@Zsoel: Komplett elsősegélyládát már biztos nem kapsz, de "darbonként" a gyógyszertárban még megveheted!! (netről letöltheted, hogy miből mennyi kell)

Más: Ha indokolatlanul(!) meggyanúsít a "sün", hogy vezetés közben telefonáltál, és ha "nem ismered el 50-ért", akkor a "duplájáért feljelent", azonnal(!) kérd ki a szolgáltatótól a híváslistádat és ha "jön a feljelentés" "azonnal" menj a katonai ügyészségre jogorvoslatért és kérd a "sün" leszerelését!!
bosszants
Ezt írja az újság:
"net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99000006.KOH&celpara=106#xcelparam
keresd meg a 106. §-t!

A rendelet említést se tesz a dobozról, így fogalmaz:

"...(3) Az elsősegélynyújtó felszerelést portól és víztől védett csomagolásban a járművezető számára jól hozzáférhető helyen kell a járművön tartani.

(4) Az elsősegélynyújtó felszerelés (1) bekezdésben meghatározott egyes tartalmi elemei a gyártó által meghatározott időpontig alkalmazhatóak..."

Remélem így már érthető!"
Zsoel
@nahát: Ja, aztán másnap meg megbüntet a rendőr, mert akkor már nem lesz benne - esetleg közben a másik kocsi vezetőjét büntetik meg. :) Nem szeretem az ilyen kényszermegoldásokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.