Budapest - Ezen a hosszú, nyárias hétvégén végre előkerülhettek a bikinik, a legapróbb ruhadarabok, amelyeknek szintúgy biztosítaniuk kell a hatásos megjelenést, mint egy komplett öltözéknek.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sza
@deviance: Jaj de jó neked. Mondd meg nekem is hogy kell, és nem veszek fel bikinit.
deviance
@sziráki ágnes: Menj ki egy tóhoz és fogj 3-4 levelibékát. Érleld őket 2 hétig egy befőttesüvegben, miközben 1899-es alföldi barackpálinkával locsolgatod őket(csak keveset, még nem akarjuk megölni őket).
A két hét letelte után forralj fel egy liter tejet, mahagóni fából rakott tűzön.
A békákat kijózanodás után mártsd bele a már kihűlt tejbe.
Az így kapott folyadékkal locsolj egy kék agávé kaktuszt. Készíts belőle tequilát, ami immár bármilyen mennyiségű fogyasztása esetén biztosítja az örök életet.
Ezt a folyamatot 10 évente ismételd meg. Én éppen 70 éve jöttem rá erre, úgyhogy most éppen békákat itatok.
:D
qxy
Na ezért jó a nudistáknak. Tudom sok nem szereti. meg ó én biztos nem .De a strandon mindenki mindenkit néz. Közbe mondja is. Nézzd má hogy néz ki! Amott, meg tudom sokan nem hiszik el, de nincs ilyen. A tény.Ha szereted pld a túró gombócot meg látsz egy adagot szépen ki rakva az asztalra. Mi jut eszedbe? Hú de meg enném. De ha kint van az asztal mellett egy nagy kondér ugyan ez? ? Mit mondasz?? Uram Isten! Mennyi túrógombóc ! Szegeden a Sziki. Ha odamész a haverokkal a büféhez mert szomjas vagy ihatsz, és fel írják. Ha mész haza ki fizeted. és működik mert ha az asztalon hagyod a pénztárcát még akkor sem nyúlnak hozzá ha csak másnap veszed észre Meg van! A másikon? nem tud a család el menni úszni mert egy ott marad vigyázni a cuccra. Meg ahol fű van ott nem csikk és barackmag.Ja meg fejben kell el dönteni hogy ha strandra mész akkor pihenni és jól érezni akarod magadat vagy nem.Mert ott is vannak olyan helyek akik szégyenlősek odébb mehetnek nem szólnak nem is muszáj le vetkőzni. ha odébb megy. Le fekszik a fűben és onnan nézi a többit.majd rá jön hogy ez tényleg így van. Kurva jó hely ez és le szarom a 20 ezres bikini divatot annyiból már egy grill parti kijön a haverokkal a nudin.
ila51
@qxy: Ott mi is megcsobbantunk egy meleg nyári fuvar után a férjemmel , ami 14 órás volt , pedig nem vagyunk nudisták , csak nem volt nálunk fürdőruha. A férjem azt képzelte , hogy milyen nagy szám lesz , pedig nem törődött vele a kutya sem :))
qxy
@ila51: Én a nejemet nyitás elött vittem le és csak sétáltunk a strandon. Látta milyen szép és mondta Te ide kellene nyáron jönni. Mire közöltem hogy ez egy ilyen strand .Kicsit ki akadt de mondtam itt egy kis félsziget, ide be állunk autóval és a kutya nem jön ide nyugi nem lát senki Hát le is mentünk napoztunk úsztunk Meg szomjaztam és szóltam na én el megyek egy sörért. Mire ő várj megyek én is Sétáltunk beszélgettünk és észre sem vette hogy már ott vagyunk elől Ahol kedvesen fogatták mint mindenkit.Azóta ha Szegeden vagyunk és nyár van csobbanni van kedvünk már megyünk is.
sza
@deviance: Akkor is veszek fel bikinit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.