A 2011. márciusi fukusimai katasztrófa még messze nem ért véget. Szakértők szerint ugyanis könnyen meglehet, hogy néhány éven belül a teljes emberiséget eltörli a föld színéről a sugárzás.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@kerék: Én meg beiratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra. Igaz kurva drága volt , de Egyszer élünk NEM? ? ? ? ?
sza
@qxy: Ha meghal az emberek zöme elég sokat kell várni hogy ennyi lélek reinkarnálódjon.
glycerin
A maja naptár szerint 2012-ben lesz a világvége. Ha túl akarod élni, gyere Magyarországra! 50 évvel le vagyunk maradva.
glycerin
1801.
Pierre Turrell asztrológus három másik társával együtt ezt a dátumot jelölte meg a világvége időpontjának, három másik mellett. A világ végére vonatkozó adatok 277 éves idõtartamot fedtek le, de szerencsére valamennyi téves volt. Turrell négy különbözõ számítási módszert alkalmazott. Mindegyik más dátumot eredményezett, azonban biztosította olvasóit, hogy szigorúan ortodox nézeteket vall, ami abban a korban igen bölcs lépés volt. Végül, mint azt ma is élő emberekként tapasztalhatjuk, egyik sem vált be.

1814.
Pierre Turrellnek az volt a negyedik és utolsó tippje. Az első három nem jött be, és ismét csak nem nyert.

1820. október 14.
John Turner próféta volt a Southcott-féle szekta vezetője az angliai Bradfordban. Ennek a szektának a specialitása a világ végének megjóslása volt, az első magának a szekta alapítójának Joanna Southcottnak nevéhez fűződik Turner sikertelen jóslata a gyülekezetét ellene fordította, és annak vezetését John Wroe vette át.

1843. április 3.
1843. július 7.
1844. március 21
1844 október 22
William Miller, a Millerita Egyház alapítója tizenöt éven át gondosan tanulmányozta a Szentírást, és arra a következtetésre jutott, hogy a világ vége valamikor 1843-ban jön el. Ezt a felfedezését, amelyet „éjszakai sikoltásnak” nevezett el, 1831-ben jelentette be. Amikor 1833-ban látványos meteorzáport lehetett megfigyelni, követői úgy érezték, hogy egyre közelebb vannak a jóslat beteljesedéséhez. Azután, ahogy a megjelölt dátumok egyike sem eredményezett Armageddont, Miller eltolta egy kicsit a dátumot. A hűséges követők egy része azonban továbbra is ezrével lepte el a dombok tetejét Amerika-szerte. Végül az utolsó dátum, október 22-e után a milleriták abbahagyták próbálkozásaikat.

1874.
Charles Taze Russell, Jehova Tanúinak egyike ezt a dátumot jósolta meg a világ végének. Szerinte ebben az évebn történt volna meg Jézus eljövetele és végzett volna az emberiséggel.

1881.
Azok, akik a gizai Nagy Piramis, Kheopsz fáraó sírja méreteinek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.