A Harvard Egyetem Orvosi Karának kutatói szerint a vörös hús fogyasztása megrövidíti a várható élettartamot, emellett növeli a rák és a szívbetegségek kockázatát is.

Feltöltő: Takri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Feraj49
Na drágám !Vörös hús helyett egyek tengeri halat ? Éppen tegnap láttam valamelyik természetfilm csatornán,hogy a tenger szennyezettsége miatt a tengeri halakban a higany felgyülemlett, elfogyasztásuk után súlyos higanybetegséget okozhatnak. Akkor most kinek van igaza?Szerintem, a politikusaink jobban megrövidítik az életemet,mint a vörös húsok fogyasztása.
Don Marcus Hibiscus
Nekem meg egyszer azt mondták véradáson,hogy a vörösvértest arányom a határon van.Egyek több vörös húst. Jó,nem ettem több vörös húst,se vörösbort ahogy apám mondta. :) Úgy oldottam meg a vörös húst,hogy a csirkének nem vágtam ela nyakát,hogy kifojjon a vére,hanem agyonvágtam karóval...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.