Egyes ételeket azért szeretünk, mert kevés hozzávaló felhasználásával készülnek, másokat azért, mert sok alapanyagot lehet bennük variálni. Ízlés és idő dolga. Egyben mindannyian egyetértünk: jó, ha az előkészületekkel és a főzéssel eltöltött idő nem haladja meg az elfogyasztás várható időtartamának kétszeresét. Egyszerűbben szólva racionális arányban áll a befektetett munka és az élvezetek. Az egy tálban készíthető ételek pont ilyenek. Nagy előnyük még, hogy rendszerint keveset kell mosogatni utánuk (kivéve a hagyományos rakott kelt) és hogy jól melegíthetőek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.