Michael McAleese képtelen volt feldolgozni házi kedvence halálát, a gyászolás helyett inkább az öngyilkosságot választotta.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@bosszants: Azt nem írtam , hogy hülye vagy ne forgasd ki a szavaim.
bosszants
@varrólány: Mernék én olyat? :)
(Mernék:)
Rézangyal
Nézzetek egy kicsit tovább...lehet, hogy teljesen egyedül állt a világban! Lehet, hogy senkihez nem fűzték érzelmi szálak, egyedül ehhez a szegény cicchez. Amikor elpusztult az egyetlen lény, akit szeretett és akitől szeretetet kapott, akkor igenis érezhette úgy, hogy nem érdemes élnie tovább.
Mondom ezt úgy, hogy nekem is van két cicám, hihetetlen módon ragaszkodnak hozzám és az imádat kölcsönös. Volt egy nagyon jó természetű cicám, akit valaki ok nélkül megmérgezett. Tudom mit érezhetett ez a szegény ember.
Crazy Globe
Amit szeretünk, az szomorúságot, fájdalmat, szenvedést, bánatot, gyötrelmet okoz azáltal, hogy szeretjük.Csak a szenvedők győznek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.