Egy jósnőt ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) dél-alföldi revizorai, a jóslással is foglalkozó asszony nem adott nyugtát a szolgáltatásról, és adószáma sem volt – tmondta a szervezet regionális szóvivője.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libero
Szerintem a jóslás csak jóslás. Kétesélyes: vagy úgy lesz, vagy nem úgy lesz, ahogy monda a "jövőbelátó". Ezért pénzt adni butaság.

Más kérdés, ha valaki meghálál egy tevékenységet, és ezért pénzt (mondjuk egy tízezrest) ad. Ebben az esetben azért más a helyzet, mint ha valaki térítésért végez tevékenységet.
Kíváncsi lennék, mi lenne a helyzet akkor, ha pénz helyett egy bőséges háromfogásos ebéddel (és finom italokkal) honorálná (10 00.- Ft értékben) a "jóslatot"?

Ha a jósnő NEM KÉRT pénzt, a NAV emberei az inkorrektség mellett az indokolatlan feljelentésükkel még szabályszegést is elkövettek, amiért a jósnő helyében feljelenteném őket!
jancsipapa
Én már azt várnám,hogy a NAV "emberei" megjelennek a nőgyógyászoknál, fogorvosoknál, különböző (fő) orvosoknál,akik úgy használják a kórházi osztályt,mintha a sajátjuk lenne,az ügyvédi irodákban,a celebeknél,a korrupt ,csaló politikusoknál,stb...De ,persze ez csak álom marad.Könnyebb egy zacskó faforgácsot venni az asztalosnál a tengerimalac alá.Ha nem kér érte pénzt megsértődni és rátukmálni 200 Ft.-ot.Majd agyon büntetni.
Hopppá
Hát mint jövőbelátó, hogy hogy nem látta a helyzet kimenetelét?:)))
Kutyafüle
@Hopppá: Ez mind semmi cicus! Nekem egyszer azt mondta egy "jós", hogy megmondja nekem az adataimból a nyerő lottószámokat ( 5 ezer)
Namármost, ha tudja a nyerőket, miért nem teszi meg ő a lottón?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.