Négy percen át, szüntelenül verte 10 hónapos kislányát egy malajziai anya. A szadista 18 éves tettét a barátnője örökítette meg.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Na azokat is pofán kellene verni, akik végignézték és semmit nem tettek ellene!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Egyszer Szegeden volt ilyen az utcán . Nem bírtam ki oda mentem és az embernek is meg az asszonynak is le kevertem egy taslit.majd mindkettőt meg fogtam a karjánál de jól erősen.( hentes vagyok) sziszegtek meg jajgattak . Én meg. Na mi van csak nem fáj? A ku...tokat. addig szorítom míg le nem szárad ! és hívtam a rend őreit. Majd a rendőr közölte velem hogy mivel nem folyt vér,,,,,,, örüljek hogy nem jelent fel engem önbíráskodásért. Mivel hogy hagynom kellett volna őket.Míg rokkantá verik a kicsit .
Don Marcus Hibiscus
Eleve allergiás vagyok az ilyen dolgokra.Ha látom a címet,akkor már nem olvasok tovább.Ebbe a videóba egy másik oldalon futottam bele az előbb.Szerintem mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül kinyírnám az ilyen ember szabású szörnyetegeket.De azokat is jól szájba rugdosnám,akik ott nézik.Majdnem elsírtam magam rajta,úgy sajnáltam azt a szegény kicsit :( (vagyis én nem,mert kemény macsó férfi vagyok,meg ilyenek..) ,mentem is egyből megpuszilgattam a szundikáló 15. hónapos kisfiamat,akivel ma tök jókat játszottunk és pont a tett olyan majdnem első lépése féleséget...
anka
@Don Marcus Hibiscus: - na Te macsó, nem is vártam volna mást! - a férfiak is szoktak sírni és elérzékenyülni, csak nem vallják be!!!
- mindenki elmondta előttem a gondolatait, amivel maximálisan egyet értek!
Darthon1
@qxy: barátomat 40 ezer forintra büntették hasonló ügy miatt a Bíróságon. Terhes cigány nőt ( mindenórást) vert az élettársa, odament, leápolta apucit. A kihívott sünöknek a hitvány luvnya azt nyilatkozta, hogy csak évődtek a barátjával, barátom pedig beléjük kötött. Nos a büntetést kifizette, viszont azóta inkább elfordul. Lehet, hogy a bíró arra gondolt, hogy ha kirugdosták volna a purdét a cigány luvnyából, az csak bűnmegelőzés?
Dulcinea
Elvetemült szörnyetegek! Mit vétett az a pici gyermek? Azonnal a földbe ásni nyakig ezt a két valamit, és addig rugdosni a fejüket amíg a nyakukon van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.