Az Iposos felmérése szerint a magyaroknak leginkább a ValóVilág szereplőkből van elegük. Közülük is Alekoszt utálják a legjobban. Puzsér Róbert is hamarosan csatlakozik a legantipatikusabbak társaságához.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pictor
Szerintem az egész ország utálja, csak nem mindenki néz tv-t, a Puzsér is benne van a pakliban!:))
pictor
Szerintem az egész ország utálja, csak nem mindenki néz tv-t, a Puzsér is benne van a pakliban!:))
adrenalink
@pictor: Nem kell túlzásokba esni. Az értelmesebbje - mert minden híresztelés ellenére, még előfordulnak kishazánkban ilyenek is- azt sem tudja, ki az az Alekosz...:)
rokker33
@adrenalink: Én se ismerem ezt a sz.rházit és nem szoktam nézni se ertéelt se tévékettőt valótlanvilágot és megaszart se!Csak annyit tudok ezekről amit bent a munkahelyemen hallok de akkor is inkább odébb állok nem tud érdekelni ez a sok f.szság!Kár hogy Magyarország Tv nézői vevők ezekre a trágya dombokra nem hogy inkább Discoverit vagy Animal Planet vagy hasonló csatornát néznének amin legalább lehet tanuli és nem ezt a sok agyzsibbasztó sz.rt!
Don Marcus Hibiscus
@rokker33: Na igen,kár,hogy kevesen vagyunk ilyen nézettel.Mikor az alekoszos való világ ment(nem tudom hány),akkor a kollégáim szinte lenéztek,hogy nem nézem A!! való világot.ők meg sms-eznek a bécire,meg mit tudom én,mert a másik szemét volt és nem szimpatikus...És akkor kérdezgettem,hogy nem e mindegy,hogy ki nyeri és miért olyan hülyék,hogy más meggazdagodására küldenek emelt díjas sms-t abból a kevés kis fizuból,miért nem vesz inkább a kölkinek egy-egy csokit...Választ nem kaptam,csak fújták a bécit,meg az alekoszt. :) Az utolsó(vagyis legutóbbi)nál meg már háborogtak,hogy csalás az egész,meg wááá megmutattak valami eredményt és nem kellett volna,mert ha nem tudják az eredményt,akkor nem nyer...(???!!!) meg ilyen sületlenségeket.De azért mégis minden nap kitárgyalták a dolgokat.Megasztár dettó.Hiába nyomatják az új "sztárnak valókat",úgyis mindenki a régieket hallgatja.
adrenalink
@rokker33: Nem kell kifelejteni a tömegközlekedési eszközöket sem.:) Alapból igazad van, de szavaiddal élve, egy-egy agyzsibbasztó nap után valamilyen tingli-tangli műsor /nem feltétlenül a VV/ nálam belefér a programba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.