Az ország legismertebb zeneművészeit is megkárosító, mintegy félmilliárd forintos sikkasztási ügyet derítettek fel a rendőrség és az adóhatóság nyomozói. Annyi CD-t foglaltak le, hogy lehet, megtérül a zenészek kára.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atha
Félmilliárd. Aha.
Kinek fogják vajon értékesíteni a tömörítések, megosztások és letöltések világában?
A Média Markt-ban már lassan CD lejátszót sem kapni, de az ipart mérhetetlenül kihasználók, a zenei szakmát oly sokszor végletekig megsarcolók, igába hajtók mégis ragaszkodnak avítt, lejárt prostitúciós rendszerükhöz.
Az idők és az igazság kegyetlen!
Fel kéne ébredni, a CD halott...
Don Marcus Hibiscus
@Atha: Ezt én sem értem újabban.Ha már a CD évek óta "halott"(annyira,hogy a gépemen is csak dísznek van,ha a gyerek nem nyitogatná néha,meg nem kéne a "kalóz" xp-t néha újratelepítenem,akkor lehet kis nem nyílna már...),akkor miért nem találnak ki valami online módszert erre?Mit álmodoznak nagy lemezekről?Olyan ez,mintha azon sírnék,hogy senki nem vesz tőlem üres magnókazettát,pedig féláron adom. :)
deviance
@Atha: láttam már hannah montana memóriakártyát XD rá volt égetve egy album
silber13
@Atha: fél milliárd. Ft.. És akkor mi van? mi lesz? Mi fog történni a fellelt Cd özönnel? Kinek próbálják eladni és avitt zenéket ki fog megvenni? Tartok tőle, hogy a "komoly zenei Cd-ket" eleve megeszi a fene. Már ha egyáltalán készültek ilyenek. És akkor áruld már el nekem: a sok gagyi és szemét között HOL LEHET MEGTALÁLNI A ZENÉT? Keresem, keresem a választ, de nem taéáépm és egyre keserűbb a lelkem...
Atha
@silber13: Én a dalok.hu-val meg a muzziával vagyok szerződésben, de mivel már a megjelenés előtt kikerül a netre minden teljesen felesleges a mechanikus vagy on-line értékesítésből pénzt remélni! Hideg vízre nem elég. A felhasználó nem szeret fizetni a tartalomért csak egyetlen esetben, a koncerteken. 2 perc alatt bármio megszerezhető egy gyakorlott júzernek a neten. Nem véletlen hogy minden világsztár haknizik, egyszerűen már csak onnan meg a jogdíjakból (ami egyeseknél több tízmillió forintra is rúghat!), tudja felvenni az előadó és az alkotó a pénzt.
Madonnának még nincs befejezve az idei turnéja és már félmilliárd dollár felett tart az MDNA lemezének bevétele.
Nekünk marad a jó kis kolbászos város és falunap meg a fesztiválok oszt csókolom. Oszd be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.